Kezdőlap » könyvajánló » Trónok harca

Trónok harca

Aki elkötelezett fantasy-rajongó imádni fogja ezt az 5 kötetből álló sorozatot. Aki nem, az is.
Tolkien méltó vetélytársra lelt George R.R. Martin személyében, a műfaj minden egyediségét magával hordozva egy teljesen új, önálló fantasy-világot hoztak létre történetükben.

Jelen könyvben lovagkirályságon keresztül sárkányokon át, törpék, óriások, szörnyek, élő-holtak, és természetesen szerelmek, testiség, vérfertőzés, családgyilkosság és az intrika is állandó szereplő.
A történet rendkívül szerteágazó, nagy koncentrációt igényel az olvasása, bizony néha szükség van visszaolvasásra, annyi a szereplő. Az utolsó kötetre a szerző maga is úgy érezte, a rengeteg szereplő élete bár összefonódik, mégis külön-külön történet, és egyszerűen “nem fér el” egy záró kötetben, ezért lett az befejező rész 2, egyenként is vaskos kötet.

Központi konfliktus nem különíthető el, az irányadó főszereplők életútja egyenként vezérfonal, úgy mint az uralkodó Baratheon család tagjai, a Lannisterek, a Targaryen ház örökösei, a Starkok .Jellemábrázolásuk rendkívül színes, kemények, harcosok, gonoszak, árulók, ebben a világban nem egyszerűen a jók és a gonoszok kerülnek egymással szembe. A helyszínek is rendkívül sokszínűek, részletesen ábrázoltak, úgymint Westeros, a királyság helyszíne, Deres, vagy akár a Fal.

A kötetekből több évados HBO sorozat is készült melyet szintén érdemes megnézni, telitalálat a szereplőválogatás – Tyron Lannister, Havas John, Khal Drogo megtestesítői mára saját rajongótáborral bírnak -, ha saját fantáziánk cserben hagyna.

Aki igazán színes, tartalmas olvasmányra vágyik, annak ajánlom!

Alternatív címek:

  • Trónok harca

  • tronok harca pdf

  • trónok harca könyv letöltés

  • trónok harca konyv pdf

  • tronok harca ebook

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*