Kezdőlap » könyvajánló » Sylvia Day Crossfire trilógia

Sylvia Day Crossfire trilógia

Az elmúlt években egyre divatosabbak lettek a romantikus lányregények kendőzetlen szexuális tartalommal feltuningolva. Vannak olyanok, amelyeket nagyon hamar felkapott a sajtó és előkelő helyen szerepeltek az eladási listákon. Sylvia Day könyvét eleinte kevesen ismerték, mára viszont, a harmadik kötet megjelenését követően már ez a trilógia is igen nagy népszerűségnek örvend a női olvasok körében.

A történet egy fiatal lány, Eva szemszögéből íródik. Eva New York-ba költözik egy új állás miatt, reklámasszisztens lesz egy kisebb cégnél. A cég székhelye egy hatalmas irodaépületben található, ahol már az első alkalommal összefut az világ legelképesztőbb, legjóképűbb. legszebb férfijával. Az írónő nem húzza az olvasót, már az első pár oldalon kiderül, hogy mindketten vonzódnak egymáshoz. Eleinte a férfi, Gideon Cross csak szexet akar, viszont Eva nem adja be egyből a derekát. Szerencsére nem kell sokat várnunk az első szexuális jelenetig, amelyből igencsak bővelkedik a regény. Eva és Gideon hamar egy hullámhosszra kerülnek, azonban ahogy ez lenni szokott, a körülöttük élők igencsak megnehezítik szerelmük beteljesülését. Az írónő egy igen kényes témát is belesző a regénybe, ugyanis kiderül, hogy mindkét fél szexuális zaklatásnak volt kitéve gyerekkorában.

Az első kötet, amely a Hozzád kötve címet viseli, Eva és Gideon egymásra találásáról szól. A második rész a Melléd láncolva címet kapta. Ebben a kötetben felüti a fejét a féltékenység mindkét oldalról, feltűnik Gideon korábbi menyasszonya és előkerül Eva régebbi rocksztár szerelme is. A könyv utolsó fejezete a legizgalmasabb, amikor egy gyilkosságra derül fény. A harmadik kötet az Egymásba fonódva címet kapta, amelyben Eva és Gideon szerelme megerősödik, sőt ez titokban meg is pecsételik egy távoli tengerparton.

Az olvasó, aki a trilógia megnevezésből ítélve azt várja, hogy a történet véget ér, csalódni fog, ugyanis az író egy rövid utószóval zárja a kötetet, miszerint:
“Igen, kedves Olvasó, jól gondolod. Ez nem lehet a befejezés. Gideon és Eva utazása még korántsem ért véget. Már alig várom, hogy lássam, hová jutnak.”

Alternatív címek:

  • hozzad kotve pdf

  • sylvia day hozzád kötve pdf

  • melléd làncolva pdf

  • sylvia day melléd láncolva pdf

  • hozzád kötve pdf letöltés

  • sylvia day hozzád kötve pdf letöltés

  • sylvia day átölelve pdf

  • hozzád kötve pdf letöltés magyarul

  • melléd láncolva pdf letöltés

  • sylvia day melléd láncolva pdf letöltés

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*