Kezdőlap » könyvajánló » Stephenie Meyer – Alkonyat

Stephenie Meyer – Alkonyat

Szeretni. Ez minden ember lételeme. Merünk e szeretni? Akár az életünket is kockára tennénk szerelmünkért?
Bella Swan szülei elváltak, s mikor anyja újra férjhez megy, a lány egy időre apjához költözik egy Forks nevű kisvárosba. Egy kisvárosba ahol mindig felhős az ég, minden vakítóan zöld és a nap szinte sose süt. Oda ahonnét anyja évekkel ezelőtt elmenekült vele. Bella nem egy nyitott lány, az önkéntes száműzetését azonban megnehezíti zárkózottsága egy olyan kisvárosi iskolában ahova alig pár száz diák jár, és ahol mindenki ismer mindenkit.
Ám még ez a probléma is elhanyagolható amellett, hogy Bella mágnesként képes vonzani magához a bajt, s egy olyan helyen ahol a baj amúgy is két lábon jár az emberek között ez a képesség nem vetít elő gondtalan jövőt. Ő, akinek aranyszín szemei vannak, ő aki titokzatos, szótlan, szeszélyes és a végletekig kiszámíthatatlan, ő aki egyszerre félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő akit Edwarnak hívnak, mintha csak a múlt század romantikus regényeiből lépett volna elő. Ő az, aki folyamatosan megmenti Bella életét és mégis ő az, aki a lehető legnagyobb veszélyt jelenti a lány életére.
Mindeközben Bella indián barátjától Jacobtól megismeri a rezervátumban keringő furcsa és egyben félelmetes indián meséket. Ám a legenda egy nap megelevenedik és a lány ott találja magát egy olyan világban mely tele van varázslattal, s amiben az emberek nyugodtan élnek anélkül, hogy bármit is tudnának abból ami a színfalak mögött játszódik. Titokzatos balesetek és még annál is titokzatosabb halálesetek, melyekről sosem derül ki az igazság.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*