Kezdőlap » könyvajánló » Sophie Hannah : Idegen arcocska

Sophie Hannah : Idegen arcocska

A történet főhőse egy nő, Alice Fancourt, akinek élete egy napon gyökeresen megváltozik. Olyasmire jön rá, amire talán még rémálmában sem gondolt volna. Csak pár órára hagyja egyedül újszülött kislányát a férjével, Daviddel, de mire hazaér úgy érzi, a bölcsőben nem az ő kisbabájuk fekszik. A csecsemőt kicserélték.

A történet végig két szálon fut. Az egyik szálon az anya történetét ismerhetjük meg, azt, hogy miért gondolja úgy, hogy kislányukat kicserélték egy másik csecsemőre, illetve azt, hogy hogyan kezd önálló nyomozásba, hogy kiderítse. Minden lehetséges módot megragad, hogy bizonyítsa igazát. A másik szálon a nyomozás történetét olvashatjuk, ahogyan Simon rendőrségi nyomozó próbálja kideríteni, hogy mi is történt valójában. Nem igazán akarnak hinni Alicenek, sőt, őrültnek tartják.

Még a férje, David sem hajlandó kiállni mellette, sőt, pszichológiai játszmákba kezd vele, folyamatosan megalázza, és olyan helyzetekbe rángatja, hogy egy zavarodott nő látszatát keltse, amivel bizonyíthatná anyja és Simon nyomozó előtt, hogy a felesége beszámíthatatlan, a csecsemő pedig a bölcsőben a sajátjuk.
Az olvasó megtudhatja mi mindenre képes egy anya, hogy megóvja gyermekét a reá leselkedő veszélyektől. A könyv rendkívül baljós hangulatú már az elejétől kezdve, és a könyv írója még arra is figyelt, hogy mindenki gyanúsnak tűnjön, és a történet, az elejétől a legutolsó lapig izgalmas maradjon. Természetesen a történet végére a két szál lassan összeér, de még az utolsó fejezet is okozhat meglepetéseket.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*