Kezdőlap » könyvajánló » Paulo Coelho: Házasságtörés

Paulo Coelho: Házasságtörés

Cikkemben Paulo Coelho: Házasságtörés című művét fogom bemutatni és ajánlani. A világ első számú bestseller írójának ezen műve egy elementáris erejű provokáció. Ezalatt azt lehet érteni, hogy Paulo a természet és az újdonság erejét egyfajta provokáció képpen mutatja be a célközönség tehát az olvasók számára.

A mű egy asszonyról szól, akit Lindának hívnak és 30 éves. Megbecsült feleség odaadó anya és a munkáját kiválóan végző újságíró. Tehát mondhatjuk, hogy egy sikeres nő, akinek mindene megvan. Belül mégsem érzi ezt. Depressziós, szorong, és érezhetően boldogtalan. A szabadság hiányát érzi, azt az állapotot, amikor a boldog párkapcsolat inkább egy börtön számára. Ebből az állapotból Paulo Coelho egy régi, de mégis új kapcsolattal rántja; mély érzéseket és a szabadság vágyát ébreszti fel benne egy politikus. Linda újra fiatalabbnak érezheti magát és szembesül a szenvedély felszabadító érzésével, de ezzel együtt tudatosul benne a választás kényszere is. Élete egy olyan ponthoz ért, amit ő maga sem tud sem pozitívumként, sem negatívumként megélni, hiszen egyrészről szinte új életet adott neki az új kapcsolat, másrészről nem szeretné tönkretenni családját csak azért, mert ő neki változásra, újdonságokra van szüksége.

Élete tehát egy sorsfordulóhoz ért. Az író hatalmas figyelmet fektet abba, hogy el tudja hitetni és át tudja éltetni az olvasóval a szabadság hiányát, az élmények erejét, az elkövetett bűnöket és annak következményeit. Micsoda ellentét…Szükségünk van a szabadságra, de szükségünk van a családra a törődésre és a szeretetre is. Vajon mit tesz Linda? Mindenki megtudja a mű végén! Jó szórakozást hozzá!

Alternatív címek:

  • házasságtörés pdf

  • paulo coelho házasságtörés

  • paulo coelho pdf konyvek

  • paulo coelho konyvek

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*