Kezdőlap » könyvajánló » Pál Ferenc – A szorongástól az önbecsülésig

Pál Ferenc – A szorongástól az önbecsülésig

Pál Ferenc katolikus atya jól ismert előadásairól, önismeretre buzdító írásairól és önsegítő könyveiről. Ebben a kötetben arra próbál rávilágítani, mi minden gátolhat bennünk tudattalanul abban, hogy maximálisan átéljük a bennünk rejlő lehetőségeket, és mik azok a lépések, amelyek megtétele elengedhetetlen egy egészséges önbizalom kialakításának.

A szorongások és aggodalmak megkeserítik életünket, legyőzésük viszont hatalmas munkával jár, hiszen a félelmekkel szembenézni sok időt és energiát kivesz az emberből. Ehhez kíván segítséget nyújtani Pál Ferenc, utat mutat azoknak, akik fejődni, növekedni, gyógyulni akarnak korábban elszenvedett sebeikből. Az életünk egyik alapértéke az önbecsülés, mely nem csak saját magunkkal való kapcsolatunkat befolyásolja döntően, de kihat a másokkal való kapcsolatunkra, sőt, az élet minden területére is. A megfelelő önbecsülés tesz alkalmassá minket arra, hogy megfelelő társat válasszunk, és vele harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatban éljünk. Ez akadályoz meg bennünket abban, hogy eltűrjük, ha valaki rosszul bánik velünk.

Segít elviselni a terheket, és ledobni a számunkra elbírhatatlan problémákat. Határt szab a saját életünk és mások életének problémái, aggodalmai között. Egy egészséges önbecsüléssel rendelkező ember nem kapaszkodik tárgyakra, nincs szüksége pénzre, az élet értékeinek örülni tud, és önfeledten boldog. Napjainkban ennek ellenkezője igaz sajnos az emberek többségére, ezért is olyan fontos az, hogy ha azt érezzük, valami akadályoz minket a fejlődésben, akkor annak megtaláljuk a gyökerét, és első lépésként ez a könyv tökéletes segítséget nyújt ehhez.

Alternatív címek:

  • fogoly a sötétben pdf

  • bizz magadban pdf

  • fogoly a sötétben pdf letöltés

  • pal ferenc pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*