Kezdőlap » könyvajánló » Ördög Nóra – Törköly Erika: Angyalműhely

Ördög Nóra – Törköly Erika: Angyalműhely

A 2012-es év egyik legfelkapottabbnak mondható könyve az Angyalműhely volt. Rengeteg fórumon áramlott felénk az információ a könyvről és íróiról.
Ha nincs önbizalmad és úgy érzed szükséged van egy kis lelki tuningra mindenképpen ajánlott elolvasni az Angyalműhelyt.

Amellett, hogy rengeteg személyes dolgot írnak le a könyv szerzői, megtanulhatod hogyan teremts magadnak Énidőt. Furcsa fogalom ez, de ha jobban belegondolsz te is belátod, hogy minden idődet másoknak szenteled. A családodnak, a párodnak, a munkádnak, és mindenki másnak, illetve minden másnak, de hol maradsz te? Bizony, elfelejtjük, hogy a legfontosabb, hogy mi nők jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hiszen, ha belül sugárzol akkor kifelé is sugározni fogsz. Ezt pedig csak úgy teremtheted meg magadnak, ha követed az Angyalműhelyben leírt napokra lebontott feladatokat. A legfontosabb, hogy minden feladatot teljesíts. Sajnos vagy nem, sok olyannal találkozol amit barátnőkkel együtt, közösen kell megvalósítani. Nos igen, nekem ez nehézség volt, de ha egyénileg lebontotta volna Nóri és Erika az igényeket sokkal vaskosabb könyvet fognánk a kezünkben. Így sem mondható csekélynek az oldalszám.

Ha a 30 napos feladatokat elvégezted, megtanulod hogyan legyen énidőd, hogyan töltődj fel annak érdekében, hogy kiváló családanya, jó munkatárs, kellemes társaság és nem utolsó sorban a párod vagy férjed örömére még szexistennő is.

Az önbizalom fontos és ezzel a kis könyves segítséggel olyan mértékben javul majd, hogy a környezeted biztosra veheted észreveszi majd a változást.

Feladatra fel!

Alternatív címek:

  • ördög nóra pozitív pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*