Kezdőlap » könyvajánló » Mondd, te mire születtél? ~ Rhonda Byrne: A hős

Mondd, te mire születtél? ~ Rhonda Byrne: A hős

Létezik egy hely, amit Földnek hívunk. Létezik egy történet, ami ott rejtőzik mindenki szívében. Létezik egy hős, aki bármire képes. Egy hős, aki hegyeket mozgat meg és megváltja a világát. Elképesztő dolgokat tesz, hihetetlen, de mégis igaz minden tette.

„Íme, próbája annak, hogy földi küldetésed véget ért-e már.
Ha élsz: még nem.”
Richard Bach-író

Az emberek tudják, hogy vannak szép dolgok és kevésbé csodás jelenségek a Földön. Vannak álmok, vágyak, amiket szeretnének teljesíteni, de azt is tudják, hogy bizony a kenyeret is meg kell keresni valahogyan.

Általában a biztonság a fő cél, tanulni kell, hogy az embernek tisztes állása legyen, feleljen meg a társadalom elvárásainak, sikerüljön kifizetni a számlákat, legyen étel a napokra. A szürke hétköznapok kínkeservessé és unalmassá válnak és az emberek már nem mernek álmodni, nem hisznek abban, hogy bármi, amihez fognának, sikerülhet.

Rhonda Byrne, A hős című könyvében próbál önbizalmat táplálni az olvasóba, 12 különböző életutat végigjárt személyen keresztül írja meg, hogy még a legrosszabb helyzetekből is bárki csúcsra juthat.
A szerző azt állítja, hogy ha valaki végig megy a hős útján, akkor élete a legboldogabb stádiumába érkezik és meg is tudja ezt tartani akár élete végéig.

Magyar fordításban a könyv idén jött ki (2014), a könyvesboltokban a legszembetűnőbb polcokon helyezték el, valószínűleg nagyon reklámozott könyv, internetes hirdetéseken is látható.
A könyv amúgy igényes darab, jó érzés fogni, hiszen keménykötésű, kellemes tapintású, belül szép minták és rajzok tarkítják

Ajánlom mindazoknak, akiknek vannak álmaik, esetleg önbizalom hiányosak, vagy csak kíváncsi arra a sok-sok történetre, amit a könyv tartalmaz.

Alternatív címek:

  • romantikus regények letöltése ingyen

  • a hős pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*