Kezdőlap » könyvajánló » Milyen könyvet válasszunk?

Milyen könyvet válasszunk?

Ritkán fordulhat elő az ember életében, hogy egy fantasztikus kalandokkal teli romantikus szépen megjelent regényt mutasson be az olvasó közönségnek. A szerzőnek három kiadott műve található meg az interneten és a könyves boltokban. Szerző: Szente Erika a regény címe: Sámánok birodalma. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az ismeretlenen keresztül, sík vidékekre és a világ legmagasabban lakott területére.

Már az utazás elején bonyodalmakba ütköznek a szereplők. A nomád élet stílus szembe kerül a nagyváros fényeivel. Megismertet minket a Kung Fú rejtelmeivel és izgalmas egyedi stílusával, ami nélkül szinte nem is lehet létezni. Szemünk elé tárul magas színvonalon a boszorkányság a máglya. Az elképzelhetetlen csodák reményt keltő mágikus birodalma.

Egy gyönyörű érzelem kibontakozásán keresztül, ami számtalan izgalmas jelenetet hordoz magával. Hazugság, átverés, árulás és brutális gyilkosság szituációi fejezik ki a szereplők jellemeit, vonásait. Rendkívül ügyes módon illusztrálja a szerző a bölcsességet az életre kelt igazságérzetet és tekervényesen beleszövi a mennyei hatalmat. Amin ember már nem uralkodhat. Sokszor egyik rémes jelenet követi a másikat. De mégis reményt ad a jó megtestesülésének. Az égbolt csodás hatalmát istenek közvetítésével a sámánok kietlen birodalmában. Lemerülünk a testvéri szeretet mélységeibe a valóság ábrázolásába menekülve. Az író könnyedén veti papírra a sorokat, hisz regénye a szívhez szól. Álmok, búcsúzások a szerelem méltóságának legnagyobb gazdagságában.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*