Kezdőlap » könyvajánló » Milyen könyv “A két Lotti”?

Milyen könyv “A két Lotti”?

A két Lotti egy ifjúsági könyv, melyet bárki élvezettel és izgalommal telve olvashat. Számos gyermek gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy ikertestvér, aki megszólalásig úgy néz ki, mint ő és senki, még az édesanyjuk is csak nagy nehézségek árán tudná megkülönböztetni őket egymástól. Erich Kastner egy ilyen regényt írt, melyben két teljesen egyforma, iker kislányról van szó. A két kislány nem ismeri egymást, mert szüleik régóta elváltak és elosztották a két egyforma kislányt az egyik édesapjával, a másik pedig édesanyjával él, így nem is sejti egyikük sem, hogy él egy testvérük, azt meg pláne nem, hogy teljesen úgy néz ki, mint ő.

Az ikrek egy gyermektáborban találkoznak egymással, és rájönnek, hogy testvérek. A hasonlóságuk rengeteg mulatságos, vicces bonyodalmat okoz, a két kislány eltervezi, hogy kibékíti a két szülőt egymással, hogy újra teljes családként élhessenek tovább, ezért fondorlatos módon helyet cserélnek.

A helycserét senki nem veszi észre. A könyv bemutatja, hogyan viselkednek a másik életét birtokba vett kislányok és milyen szövődményekkel teli kalandokba keverednek. A könyvet nehéz letenni, ha egyszer elkezdjük olvasni, hisz mindenki arra kíváncsi a végén sikerül-e a két iker kislány terve, hogy egyesítsék újra a szétvált szülőket és ezáltal megkezdjék közös életüket a testvérükkel. A könyv végén ez kiderül, hogy sikerrel jár-e a két csalafinta kislány. A két Lotti szinte mindennapi történetet mesél el, melyet elég sok gyerek átél, mégis vidám történet és a vége jól záródik.

Alternatív címek:

  • a ket lotti teljes konyv

  • két lotti pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. nagyon jo ez a kőnyv érdekesen jo két lányrol szol akik elmenek egy táborba ilyen lány táborba és találkoznak két kis lány és megtudják hogy ők test vérek és de ugyan ugy néznek ki és ugy dontenek hogy felcserélik maguka egymásra és lotti megy az apu kályához és luyise pedig az anyához és megkel tanulni neki főzni és mosni takarirni és ki akkarják békitni az anyukályat mag az apukálya

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*