Kezdőlap » könyvajánló » Lori Reid: Holdvarázs

Lori Reid: Holdvarázs

Sokan úgy tekintenek rá, hogy ott van fent szépen világít, néha kerek néha meg olyan kifli forma. Pedig igazán sok mindent köszönhetünk neki ha figyelünk rá. Nem másról van szó hanem a holdról. Lori Reid által írt Holdvarázs című könyvből sok olyan összefüggést fedezhetünk fel, amelyről nem is gondoltuk, hogy a holdnak köszönhető. Maga a könyv gyönyörűen illusztrált és nagyon látványos már maguk a képek is mesélnek. Az első fejezet egyből a hold ciklusait taglalja, majd egy kis ugrással egyből az apály és dagály jelenség tanulmányozásába kezdhetünk.

Akik kedvet éreznek ahhoz, hogy bepillantsanak a horoszkópházak területére azok sem fognak csalódni hiszen ebben a témában is találnak néhány oldalt a könyvben. Olvashatunk misztikus élőlényekről és istennőkről. Akik babát szeretnének azok holdállásnak megfelelő naptár alapján tudják elkészíteni saját termékenységi naptárjukat. Csillagjegyünknek megfelelő mindenre kitérő horoszkópok és sok minden más ami érdekes lehet mindennapjainkban.

Egy dolog azért még megemlítésért kiált. Szerencsére egyre többen hisznek abban , hogy a hold segítségével sok minden jobban , könnyebben és gyorsabban sikerül. Erre egy pár oldalas csillagjegyekre és holdfázisokra lebontott ajánlott , mellőzendő felosztásban találhatunk leírásokat. A könyv utolsó lapjain egy komolyabb holdnaptárt találhatunk amely 2020-ig jelzi nekünk mikor melyik nap van fogyó, növő, új vagy esetleg telihold. Gyermekeknek kitűnő lehet iskolai kiegészítő anyagok gyűjtésénél főleg földrajzhoz.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*