Kezdőlap » könyvajánló » Leslie L. Lawrence-Gyilkosság az olimpián

Leslie L. Lawrence-Gyilkosság az olimpián

Leslie L. Lawrence – más néven Lőrinc L. László – számtalan krimivel színezte már be az ezt a műfajt kedvelők mindennapjait.
Ebben a műben (is) egy magándetektívet alakít C. Lendvai néven. Éppen egy olimpiára készül a birkózóválogatott. A felkészülés azonban nem akadálymentes, hiszen Jake Williams, a csapat elsőszámú birkózója és az olimpia egyik nagy esélyese fenyegető levelet kap, miszerint ha nem lép vissza a versenytől, megölik. Williams nem foglalkozik a fenyegetéssel, viszont a levél írója hamarosan megöli a birkózó dobermannját.

Ekkor a válogatott trénere felkeresi C. Lendvait, hogy épüljön be az olimpiai csapatba pszichológusként és derítse ki, hogy ki akar ártani első számú versenyzőjének. Lendvai habozás nélkül elvállalja a küldetést. Közben egy kalapácsvető baleset is tovább borzolja a kedélyeket, ahol ismét csak Williamset szerették volna jobb belátásra bírni. C. Lendvai elkezdi a munkáját és a pszichológus szerepét játszva elkezd információkat gyűjteni. A csapat tartalékbirkózója nyomban gyanússá válik számára, hiszen James Fitzgerald nagyon ellenszenvesen beszél társáról, Williamsről. Az is kiderül, hogy foglalkozott már dobermannokkal is, így a kutya meggyilkolásának az elkövetője is evidensnek tűnik.

A gyanú árnyékában azonban feltűnik egy bizonyos Gloria Preston is, aki nő létére ért a kalapácsvetéshez is. Így rögtön két gyanúsítottal találja magát szemben a főszereplő. Később gyanúba keveredik a válogatott trénere is és még sokan mások.
Amikor már azt hinné Lendvai, hogy megvan a tettes, mindig új és új gyanúsítottak kerülnek elő. Vajon ki lehet a gyilkos? Csavar a csavar hátán a történetben, aki szereti a nyomozói, krimi műveket, az mindenképpen olvassa el.

Alternatív címek:

  • leslie l lawrence pdf

  • leslie l lawrence ebook

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*