Kezdőlap » könyvajánló » Kőváry Anett: Mindjárt harminc

Kőváry Anett: Mindjárt harminc

Azt kell, hogy mondjam, aki 20 évek végei felé jár és még nem találta meg az igazit, pontosabban igazat, ez a könyv kötelező olvasmány. A maga egyszerűségével és humorával leírja hogyan érzi magát egy nő közel harminc évesen. Bizony kilátástalannak tűnhet a helyzet, ha a férfiak jönnek mennek, viszont egyikről sem mondható el, hogy igaz lenne.

Pár oldal után azt gondolhatja a kedves olvasó, hogy ez bizony Kőváry Anett életrajzi könyve is lehetne. A főszereplő Végvári Vanda karaktere szinte azonosnak tűnik a rádiós hírbemondó hölggyel.

Elmeséli hogyan szűnt meg rádiós állása, hogyan bulizta végig Budapest éjszakáit, hogyan lett autóversenyző, hogyan érezte magát mialatt az igazit vagyis az igazat kereste. Azt az igaz szerelmet, aki megváltoztatja az egész életét.

A történet már már kétségbeejtőnek tűnhet, hiszen két válás, rengeteg kudarc után csak nagyon sokára talál rá a nagy Ő-re, holott azt korábban már ismerte. Természetesen happy end a regény vége, de a könyv tanulsága, hogy sosem szabad megijedni, hiszen igaz a mondás: a szerelem ott kopogtat, ahol nem is számítottunk rá.

Mielőtt a könyvet megvásároljuk ajánlott magunk mellé készíteni pár darab papírzsebkendőt, hiszen vannak benne igazán megható részek, valamint rágcsálnivalót és valamilyen italt, hiszen ha egyszer a kezébe vette valaki, le sem tudja tenni, ezt garantálom. Olyan furfangosan csavart mondatokat fogalmazott meg Anett, hogy szem nem marad szárazon, vagy a nevetéstől vagy a sírástól. De az garantált, hogy a könyv örökké bevési magát az olvasó emlékezetébe.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*