Kezdőlap » könyvajánló » Kerstin Gier: Zafírkék

Kerstin Gier: Zafírkék

Gwendolyn kalandjai folytatódnak, ezzel újabb kellemes estét szerezve nekünk.

Az elcsattant csókot újabbak követik, és Gwen hirtelen azt sem tudja, hányadán is állnak Gideonnal. A fiú bunkó és beképzelt, egy igazi tuskó, de néha megfordul a szél, és kedves, érzelmes lesz, valamint a humorát is megcsillogtatja.

Arról nem is beszélve, hogy istenien csókol.

Azonban az élet nem csak a Gideonon való töprengésen és a róla való álmodozással jár, a lánynak rengeteg kötelezettsége van, amelynek eleget kell tennie.

Mindenekelőtt ott van az iskola, amely önmagában is nagy terhet ró rá, aztán pedig az elapszálás, amit nem mulaszthat el, hacsak nem akar váratlan és irányíthatatlan kirándulásokat tenni a múltba.

Ráadásul ott van Saint Germain gróf meghívása is, mely damoklész kardjaként lebeg a feje felett. Nemcsak amiatt kell aggódnia, hogy esetleg rossz helyre lép táncközben, esetleg elfelejt valami fontos információt az átmenetileg felvett személyazonosságával kapcsolatban, hanem magától a gróftól is tartania kell.

Erre nem csak unokatestvére, Lucy intelme sarkallja, hanem saját, személyes tapasztalatai is. Nagyon jól emlékezik még a legutóbbi találkozásra Saint Germainnel.

Gwennek meg kell fejtenie Lucy üzenetét is, és ha mindez nem lenne elég, egy régi ismerős is felbukkan a múltból – vagy a múltban.

Csodálatos kalandok a múltban és a jelenben, humor, misztikum és egy kezdődő szerelem. Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiájának második része még jobb, mint az első kötet. Garantáltan jó szórakozást nyújt.

Alternatív címek:

  • zafirkek pdf

  • Rubinvörös pdf

  • smaragdzöld pdf

  • kerstin gier zafírkék pdf

  • rubinvörös pdf letoltes

  • zafìrkék pdf letöltés

  • kerstin gier rubinvörös pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*