Kezdőlap » könyvajánló » Kerstin Gier: Rubonvörös

Kerstin Gier: Rubonvörös

Kerstin Gier Rubinvörös című regénye az Időtlen szerelem trilógia első része. Könnyen emészthető, humoros, misztikus-romantikus műről van szó, ami garantáltan jó szórakozást nyújt.

Egyszerűen olvastatja magát, és az ember egyszer csak, hopp, a végére ér. Ez az út igen rövidnek tűnik, azonban tele van izgalmakkal, szerelemmel és rengeteg poénnal. A karakterek könnyen az ember szívéhez nőnek, és szinte bánjuk, hogy el kell búcsúznunk tőlük, legalábbis addig, míg kezünkbe vesszük a második részt.

„Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A tizenhat éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről.” – olvashatjuk a fülszövegben, nem is véletlenül. Gwendolyn és családja nagy titkot őriz: nem csak, hogy megboldogult nagyapja egy titkos páholy nagymestere volt, hanem egy különleges dolog is öröklődik a családban.

Ez pedig az időutazásért felelős gén.

Összesen tizenkét időutazó él (illetve élt, mert jórészük már meghalt), két család leszármazottai kaphatják meg a gént, Gwendolyn családjában női, míg egy másikban, a de Villiers famíliában férfiágon öröklődik.

Gwen egyik unokanővére, Lucy is időutazó volt, valamint másik unokatestvére, Charlotte is az. Mindannyian arra várnak, hogy megtörténjen Charlotte első időutazása, amely az ember tizenhatodik és tizenhetedik születésnapja között következik be.

Azonban valamiféle gubanc van, és kiderül, nem Charlotte örökölte a gént, hanem Gwendolyn. Így a lány az, akinek kirándulásokat kell tennie a múltba, mégpedig a jóképű, ám nagyon bunkó Gideon de Villierssel.

Régi titkokra, különleges képességekre, elrejtett jóslatokra derül fény ebben a történetben, mely garantáltan a székhez bilincseli az olvasót.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*