Kezdőlap » könyvajánló » Karen Marie Moning – Tündérkrónikák

Karen Marie Moning – Tündérkrónikák

MacKayla Lane egy igazi kisvárosi lány Georgiában. A komolytalan teenager viselkedésében azonban hatalmas változás áll be, mikor értesül nővére Alina meggyilkolásáról, aki épp Írországban tanul. Sajnos túl későn hallgatja meg nővére utolsó telefonhívását a rögzítőről. Nővére hangjából kétségbeesés sugárzik, valamint rejtélyes dolgokról beszél, melyről húga még nem hallott soha. MacKayla képtelen feldolgozni nővére halálát és bosszút esküszik. Dublinba utazik, hogy a számára oly felfoghatatlan és misztikus nyomot kövesse, melyet nővére utolsó telefonhívása rejtett. Célja, hogy felkutassa Alina gyilkosát és bosszút álljon rajta haláláért.

Azonban azon túl, hogy nyomozása közben feltárul előtte nővére számára titokzatos életet, valamint titkolt szerelme és halálának egyes részletei, hanem kirajzolódik az ír város ódon falai mögött húzódó, az emberek számára láthatatlan árnyékvilág. Hamar rádöbben képességeire, melynek köszönhetően képes látni a tündérek veszedelemtől hemzsegő világát, valamint villámként éri a felismerés, hogy csak úgy lesz képes túlélni, ha mihamarabb megtanulja használni eme képességet, hisz a múlt egymással is harcban álló könyörtelen figurái nem csak egymásra, de az egész emberiségre veszélyt jelentenek. Ebben a szörnyű világban azonban nincs egedül. Jericho Barrons, a kiismerhetetlen könyvesbolt tulajdonosban lel segítő társra.

Jericho nagy tudással rendelkezik erről a titokzatos tündérvilágról. Az ő történetein keresztül ráébred Mac, hogy ha az emberek és a tündérek világát elválasztó fal végleg leomlik, akkor az emberiségnek nincs többé jövője. Lassan megérti, Alina milyen küldetésre is figyelmeztette abban az utolsó üzenetben. Meg kell találni az ősi Sötét Könyvet a Sinsar Dubh-t, mert aki elsőként szerzi meg ezt a félelmetes erejű relikviát, mindkét világ urává válik.

Alternatív címek:

  • tündérkrónikák 4 pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*