Kezdőlap » könyvajánló » Kami Garcia, Margaret Stohl – Beautiful Creatures (Lenyűgöző teremtmények)

Kami Garcia, Margaret Stohl – Beautiful Creatures (Lenyűgöző teremtmények)

Gatlin megyéről azt tartják, hogy ott ritkán érik az embereket meglepetések. Ám, mint kiderül, nagyobbat nem is tévedhettek volna, hisz volt egyszer egy átok, volt egy lány és a végén ott volt egy sírgödör is.

Lena Duchannes sok helyen megfordult már életében. A 15 éves lány több helyen élt már, mint amit vele egykorú társai elképzelhetnének. S ami igaz, az igaz, hozzá fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A város lakói maga is úgy tartják, két féle ember él Gatlinben. Az, aki fél elmennie és az, aki már nem tud elmenni. A szürke kisváros középiskolájának életét így hamar megzavarja az új lány érkezése, aki a figyelem ellenére mindent megtesz, hogy a családját sújtó évszázados átkot, és különleges képességeit eltitkolja a városka vaskalapos polgárai, s legfőképp diáktársai elől. Azonban egy ilyen helyen, az elfeledett Dél vadon borongós mocsaraiban, burjánzó kertjeiben és romos temetőiben nincs olyan titok, ami titok maradna örökre.

Ethan Wate egy Gatlini család sarja, akinek édesanyja évekkel ezelőtt elhunyt, s azóta apja bezárkózott. Ethan számolja vissza a napokat az érettségiig, hogy utána olyan mesze kerülhessen Gatlintől, amennyire csak tud. Azonban hónapok óta kísérti ugyan az, az álom, egy gyönyörű lányról, akinek sose tudja megpillantani az arcát álmában. A mikor pedig Lena beköltözik nagybátyja birtokára, ami egyben a városka legrégebbi és leghírhedtebb ültetvénye, megmagyarázhatatlan vonzalmat kezd érezni iránta. Elszántan kezdi kutatni a kettejük közti titokzatos kapcsolatot.

Vajon sikerül időben rájönnie m i köti őket össze, és képes lesz megmenti a lányt a végzetétől? Hisz egy városban, ahol az embereket ritkán éri meglepetés, egy titok mindent megváltoztathat.

Alternatív címek:

  • lenyűgöző teremtmények pdf

  • lenyűgöző teremtmények könyv letöltés

  • lenyűgöző teremtmények pdf letöltés

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*