Kezdőlap » könyvajánló » Jodi Picoult: Törékeny – Könyvajánló

Jodi Picoult: Törékeny – Könyvajánló

Szeretteinkért bármire képesek vagyunk, vállalva mások értetlenségét, sőt akár megvetését is. Egy anya pedig a legvégsőkig képes harcolni gyermeke jövőjéért és boldogságáért. De vajon tényleg mindig jót teszünk azzal, amit szeretetből cselekszünk? Vajon tényleg minden döntésünk családunk javát szolgálja? Jodi Picoult, a világhírű amerikai bestsellerszerző új regénye megmutatja, milyen könnyen elszakad a szeretetből és öncsalásból, kegyes hazugságokból és elhallgatásokból szőtt háló, és a zuhanás után rájövünk, milyen törékeny az életünk.

Charlotte kisebbik lánya, Willow súlyos csonttörékenységgel születik, amely meghatározza az egész család életét. A rengeteg kezeléssel járó költségek súlyos anyagi helyzetbe sodorják a családot, amelyből egyetlen kiutat lát: kártérítési pert indít szülésznője, egyben legjobb barátnője ellen. A pereskedés romba dönti az amúgy is ingatag családi békét: az édesanya előző kapcsolatából származó lánya figyelemhiány miatt egyre problémásabb és önpusztítóbb kamasszá válik, míg a férj a pereskedés indítékától elhatárolódva az alperes mellé áll. Márpedig az anya tűzön-vízen átmegy, hogy bebizonyítsa – saját maga számára is –igazát, nem törődve azzal, hogy ezzel mindent összetör magakörül…

Szívszorító történet a szeretet erejéről jól kidolgozott és felejthetetlen karakterekkel, izgalmas és szívszorító pillanatokkal, elgondolkodtató és megosztó döntésekkel. Picoult mesterien bánik a szavakkal és az érzésekkel, maradandó nyomot hagyva az olvasóban.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*