Kezdőlap » könyvajánló » Jay Asher – Tizenhárom okom volt …

Jay Asher – Tizenhárom okom volt …

Vajon hogy éreznéd magad, ha egyik nap az a hír fogadna az iskolába érve, hogy az egyik osztálytársad öngyilkos lett? Vajon fel tudnád e dolgozni a történteket, el tudnád e fogadni a megváltoztathatatlant? És ha normál esetben ez nem okozna gondot, mit tennél, ha te is a listán szerepelnél? Azon a listán, ami az öngyilkosság okait sorolja fel. Képes lennél akkor is túllépni az eseményeken?

Clay Jensen egy átlagos napon hazaérve az iskolából egy közepes méretű különös csomagot talál a ház verandáján. A címzés neki szól. Kibontva a csomagot pár hangkazettát talál, melyeket Hannah Baker készített. Az a Hannah Baker akibe Clay titkon szerelmes volt. Az a Hannah Baker aki két héttel korábban öngyilkosságot követett el. Hannah a kazettákon azt a tizenhárom okot meséli el, ami arra a döntésre juttatta, hogy véget vet az életének. Clay az egyik. Meg kell hallgatni a kazettát és el kell juttatni az ő története után következő személynek, mert ha nem teszi a felvétel napvilágot lát. Hannah halála után azt szeretné, ha azok az emberek, akik közrejátszottak a vele történtekbe tudják, mi a tetteik következménye.

Clay ide-oda bolyong egész éjszaka a városban, miközben a lány szavait hallgatja. Miközben tanúja lesz a lány fájdalmának, megtudja a valóságot saját magáról is. Az igazságot, amivel ha tehetné soha nem akart volna szembenézni.
A könyv hiteles betekintést enged egy mai tizenéves lelki világába és problémáiba. Mik is okoznak egy mai fiatalnak olyan lelki törést ahol úgy gondolja az egyetlen járható út, ha véget vet az életének.

Alternatív címek:

  • 13 okom volt pdf

  • tizenhárom okom volt pdf

  • 13 okom volt pdf letöltés

  • 13okom volt könyv

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. Nagyon jó.

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*