Kezdőlap » könyvajánló » J. K. ROWLING: HARRY POTTER

J. K. ROWLING: HARRY POTTER

Rowling legnépszerűbb műve mindenki számára ismerős, talán nincs is olyan, aki nem ismerné a Harry Potter részeket. Akinek a film tetszett, annak a könyv is egészen biztosan el fogja nyerni a tetszését, amennyiben nem, akkor is érdemes elolvasni, sokkal nagyobb élményt nyújt. Aki nem látta a filmet, annak pedig különösen ajánlott.

Nem csak a harcokat és a fantasyra jellemző különleges képességekkel rendelkező lényeket mutatja be az író, de van benne romantika, bemutatja a barátság fontosságát, kitartásra sarkall, de ezek mellett a humort sem mellőzi. Milyen egy tökéletes könyv, ha nem ilyen?

Harry Potter világa újszerű és egyéni. A történet egyszerűen indul. Mint szinte minden egyes filmben, itt is annyi a lényeg, hogy a jó és rossz közötti harcban a jók győzzenek.

Harry a homlokán viseli Voldemort gyilkossági kísérletét ellene, amelytől az édesanyja védte meg az ifjú varázslót. Hamarosan eljön az idő, amikor Harry megtudja a múltját és a Roxfordi varázsló- és boszorkányképző iskola tanulója lesz, ahol igazi varázslóvá érik, megtapasztalja, hogy milyen hatalmas erő lakozik benne. Megismerkedik Ronnal és Hermione-vel, akikkel együtt nőnek fel. Rengeteg élményt, kalandot és harcot élnek együtt át. Megmérkőzik többek között Voldemort nagyúrral is, aki ugye gyermekkorában meg akarta gyilkolni. Vajon ki győzedelmeskedni? Mi lesz a sorsa Harry Potternek? A hét köteten át húzódó történet minden egyes részét érdemes elolvasni, hiszen hihetetlen élményt nyújt, ha egyszer elkezded olvasni, nagyon nehéz lesz letenni..

Alternatív címek:

  • harry potter könyvek pdf

  • harry potter pdf magyar

  • harry potter ebook magyar

  • harry potter könyv letöltés

  • harry potter könyvek letöltése

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*