Kezdőlap » Hangoskönyvek » J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly

J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly

harry3

Harry Potter és az azkabani fogoly

A könyv főhősével már megismerkedhettek az olvasók a Harry Potter és a bölcsek köve, valamint a Harry Potter és a titkok kamrája című könyvekben. A hétkötetesre tervezett meseregény sorozat e harmadik kötete is hatalmas sikert aratott. A New York Times bestseller listájának első három helyét hetekig a három Harry Potter könyv foglalta el.A gyermekirodalom új csodája. Az ifjú varázsló hőstettei mágikusan hatnak gyermekre és felnőttre egyaránt.

Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett és szuperbiztos börtönből megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Roxfortba tart, a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. A varázslónövendék Harry Potter és barátai számára a harmadik tanév sem csak a vizsgák izgalmait tartogatja…

 

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. A felolvaso (valamilyen Gyula) elkepeszto. Hogy nem beszel angolul az a legkevesebb. Hogy megnyomja idegesitoen a szavak veget, (a t-tt es a k-kk betuket mint egy idiota) az mar bosszanto. Hogy bagozik kozben, hogy zabal, meg bofg az a masik. Igy elrontani egy csodalatos muvet, az mar muveszet. Tobb konyvet is felolvas ez a majom. Es kozben cigarettat sziv. Hallani lehet hogy frocsog a nyala. Undorito ember. Keptelenseg vegighalgatni. KERN ANDRAS ISTENI!!!!!! Nem ertem miert nem ot kertek fel a felolvasasra. Ez egy buta barom. Aki az angol szavakat ugy ejti ki mint egy mental retarded.

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*