Kezdőlap » Hangoskönyvek » J. K. Rowling: Harry Potter és a Bölcsek Köve

J. K. Rowling: Harry Potter és a Bölcsek Köve

harry_potter_es_a_bolcsek_kove

Harry Potter és a Bölcsek KöveA könyvben megismerkedhetünk többek között a Roxfort varázslóiskolával, Harryvel, a varázslópalántával, és tanúi lehetünk csodálatosan izgalmas kalandjainak. "Harry Potter kisfiú, történetünk kezdetén 11 éves, valamint varázsló is, talán a leghatalmasabb varázsló, a kiválasztott, aki meg tud küzdeni a gonosz erőivel, erről azonban fogalma sincs. (..) Harry aztán egy napon levelet kap, pontosabban néhány tízezer levelet, a biztonság kedvéért, mivel a nagybácsi elkobzós kedve magasra hág, amelyből megtudja, hogy a következő szemesztert Roxfortban kezdheti, a világ legnevesebb bentlakásos varázslóiskolájában, amely nem kis mértékben hasonlít a brit iskolarendszer hírhedett public schooljaira, talán attól eltekintve, hogy koedukált. Harry, a kifosztott árva ekkor belép abba a világba, amelyhez szülei is tartoztak, hogy megküzdjön azzal a Ki-Ne-Mondd-A-Nevét sötét erővel, amely árvává tette. Harry kiválasztott, homlokán a jegy, de egyben közönséges nebuló is, akinek minden kiválasztottsága ellenére fel kell mutatnia valamit, esetünkben kiemelkedő sportteljesítményt és kellő csapatszellemet, hogy elnyerje az egyszerű diáktársat megillető tiszteletet, és megússza valahogy a vizsgáit. A Gonosz Erőt nem könnyű legyőzni, de egy elitiskola hierarchiájában kiküzdeni valami helyet, főként, ha az alsóbbrendű muglik között nevelkedett az ember, és mit sem tud a magasabb bűbájról, az még nehezebb. 

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

5 hozzászólás

 1. Ez csak az első lemez sajnos

 2. Szép napot mindenkinek!
  Köszi szépen a feltöltést! Az egyes számok címzésén egy kicsit finomítani kell, szerintem. A sorszámozásra gondolok. Az 1, 2, 3stb formátum nem jó! Helyette ezt javaslom pl.: 01, 02, 03 vagy 001, 002, 003 stb. Ezzel a módszerrel helyes sorrendbe teszi a lejátszó program az egymás után következő részeket. Egyébként kavarodás van.
  Még csak belehallgattam, de Kern András előadása nagyon tetszik! Még egyszer köszönöm!
  Zolee

 3. Kern András zseniális, de ez tényleg csak az első fele. Volnátok szívesek feltenni a második felét is. Nagyon várja a család még olvasni nem tudó része…meg apu a kocsiban miközben vezet :)))

 4. adminingyenkonyv

  Szép napot mindenkinek!

  Feltöltöttünk egy teljesen új verziót. Remélhetőleg ez már teljes, és a sorszámozással sem lesznek gondok.

  Jó szórakozást kiván az ingyenkönyvek csapata.

 5. Nagyon jó és a többi könyv is nagyon jó XD

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*