Kezdőlap » könyvajánló » Hogyan váljunk legendává? Luca Caioli : Messi – a fiú, aki legenda lett

Hogyan váljunk legendává? Luca Caioli : Messi – a fiú, aki legenda lett

Az argentin származású Lionel Messi nevét nem kell bemutatni, nem csak a futball rajongók körében ismert futball-legenda, hiszen videojátékok népszerűsítője, számos reklámfilm szereplője, és nem utolsó sorban az UNESCO aktív tagja. Ez utóbbi tevékenysége köthető gyermekkori betegségéhez, és a gyerekek szeretete, helyzetük segítése, egyik alappillére életének.
A könyvben számos információt megtudhatunk betegségéről, gyermekkorának viszontagságairól, első klubcsapatáról, hogyan került egyre feljebb, és vált egyre ismertebbé neve, hogyan emelkedett a magaslatokig.

A háromszoros aranylabdás, fiatal kora ellenére igen magasra jutott a futball világában, a könyv megemlíti pályafutásának minden állomását, kezdve a gyermekkora első csapatától a FC Grandoli csapattól, jelenlegi klubcsapatáig az FC Barcelonáig bezárólag, ahol aranylábaival ma is aktívan futballozik, és szerződése további évekre biztosítja helyét a csapatban.

Diego Maradona futball pályafutása és Lionel Messi futball pályafutása közötti elképesztő hasonlóságairól is olvashatunk a könyvben. A könyvben számos exkluzív riport található, Messihez közel álló emberekkel, édesapjával, vagy edzőivel, tanulságos, izgalmas beszélgetések tanúi lehetünk. Az egyes fejezeteken keresztül bepillanthatunk életébe, és részesei lehetünk az életében bekövetkező tragikus eseményeknek, edzője elvesztését követő depressziójának, a boldogabb évekről, megismerhetjük a ma már világklasszis, élő bálvánnyá vált csodálatos labdarúgót.
A néha meglepő, néha szomorú, máskor vidám olvasmánynak méltó helye van könyvespolcunkon.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*