Kezdőlap » könyvajánló » Harry Potter és a Halál Ereklyéi

Harry Potter és a Halál Ereklyéi

A történet lassan a végéhez közeledik … Harryt a Főnix Rendje megszökteti a nagybátyjáéktól, mert a fiút a 17. születésnapjától már nem védi az édesanyja által teremtett védőbűbáj. Az akció – áldozatok árán bár – de sikerül. Harry és barátai úgy döntenek, nem térnek vissza a Roxfortba, hanem folytatják különleges küldetésüket, amit Dumbledore bízott rájuk, és bíznak abban, hogy az egykori igazgató által rájuk hagyott apró tárgyak valahogy segíteni fognak nekik.

Ahogy múlnak a hónapok, a fiatalok egyre tanácstalanabbak, mert úgy érzik, túl keveset tudnak a horcruxokról és azok hollétéről. Egy veszekedés után Ron el is hagyja kis csapatot, így Harry és Hermione ketten keresik fel Harry szülővárosát, hogy újabb nyomokat keressenek. Közben a Dumbledore-ról megjelent könyv hatására Harry kételkedni kezd egykori pártfogójában és tudomást szerez egy régi meséről, amelyben a Halál Ereklyéi szerepelnek. A monda szerint aki a három varázserejű tárgyat birtokolja, az képes lehet legyőzni a halált. Harrynek döntenie kell: a horcruxokat keresi továbbra is, vagy megpróbálja felkutatni az ereklyéket, ahogy egykor Dumbledore is tette.

Ron visszatér a kis csapathoz, immár hárman térnek vissza a Roxfortba, az utolsó horcruxot megkeresni. Időközben Voldemort is keresi az ereklyéket és arra is rájön, hogy Harry felfedte a titkát. A végső harc elkerülhetetlen. Voldemort megpróbál Harry érzéseire hatni, hogy adja fel magát neki, akkor megkíméli a többiek életét.
Vajon hogy dönt Harry? Képes feláldozni az életét a barátaiért és a többiekért? Hogy végződik a jó és a gonosz harca? A sorozat befejező kötetéből mindenre választ kaphatunk.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*