Kezdőlap » könyvajánló » Harry Potter és a Halál Ereklyéi

Harry Potter és a Halál Ereklyéi

Nyirkos, őszi estéken összekucorodva egy puha fotelben, egy bögre kávéval vagy teával kezünkben nincs is jobb, mint olvasni egy izgalmas történetet. Miért ne lehetne ez J. K. Rowling híres könyvsorozatának, a Harry Potternek a hetedik kötete?

Harry és barátai a szemünk előtt nőttek fel, és most elérkeztek eddigi legnagyobb megpróbáltatásukhoz. Tudják, hogyan győzhetik le Vordemortot, mindenidők legnagyobb feketemágusát, ahogyan azt is, hogy ezt egyáltalán nem lesz könnyű kivitelezni.

Fogalmuk sincs, merre is kellene indulniuk, azzal azonban tisztában vannak, hogy a Roxfortba többé nem térhetnek vissza. Így hát hármasban nekivágnak a nagyvilágnak, hogy egyenként felkutassák és elpusztítsák Voldemort horcruxait.

Az idő egyre sürget, ugyanis Tudjukki sem tétlenkedik: folyamatosan támadja a muglikat, megbuktatja a Mágiaügyi Minisztériumot, valamint uralma alá vonta a Dumbledore halála óta védtelen Roxfortot is. Mindemellett persze aktívan vadászik Harry Potterre is, akit az új Minisztérium az Elsőszámú Nemkívánatos Személynek kiált ki.

Ebben az élhetetlen helyzetben Harry, Hermione és Ron feladata megfejteni Dumbledore üzenetét, kideríteni, ki az a titokzatos RAB, és közelebb jutni Voldemort elpusztításához, miközben elkerülik a rá vadászó halálfalókat és aurorokat.

J. K. Rowling most utoljára kalauzol el minket ebbe a világba, és ez a visszatérés egyszerre okoz örömet és szomorúságot. Örömet, mert újra bepillantást nyerhetünk ebbe a csodálatos világba, és szomorúságot, amiért utoljára tehetjük ezt meg.

Na de a végkifejlet még hátra van: vajon Harry képes lesz legyőzni Voldemortot? Hiszen előbb-utóbb szembekerül vele…

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*