Kezdőlap » könyvajánló » Gyógyítás illóolajokkal

Gyógyítás illóolajokkal

Az aromaterápia évezredes, igen hatásos gyógymód. A terápia tulajdonképpen növények különböző részeiből kinyert eszencia, amelyek használatán alapul a gyógyeljárás. A módszer hol feléled, hol feledésbe merül. Napjainkban egy ideje már ismét igen nagy népszerűségnek örvend.
Az aromaterápia kifejezést először René-Maurice Gattefossé lyoni vegyész használta, aki megalkotta az „illóolajok alkalmazásán alapuló gyógyító rendszert”, az aromaterápiát.
Erről az alternatív gyógyterápiáról olvashatunk Frank Zsófia és Kürti Gábor, Gyógyítás illóolajokkal című könyvében. A szerzők elkalauzolják az olvasót a gyógyolajok világában.
A két természetgyógyász művéből megtudhatjuk, hogy az illóolajok, hogyan járulnak hozzá az egészséges életvitelhez, hogyan javíthatják vagy akár gyógyíthatják is a különböző betegségeket.
51 leggyakrabban használt növényi eszenciát mutatnak be az olvasóknak alapos részletességgel. Elméleti és gyakorlati tanácsokkal látják el az érdeklődőket, hogyan alkalmazzák az illóolajokat testi vagy lelki állapotuknak javítása érdekében.
Tanácsot kaphatnak a könyvből, hogy az egyes betegségekben milyen illóolajat válasszanak, és ehhez mely illóolaj-keverék receptje a leghatásosabb. Az olvasók ötleteket kaphatnak az olajok egyéb felhasználására is, mint például légfrissítés, szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás.
A könyvben arról is olvashatunk, hogy ezek a növényi eszenciák, hogyan és miképp fejtik hatásukat, megismerhetik belőle az illóolajok történetét az ókortól a középkoron át egészen napjainkig.

Alternatív címek:

  • illoolajok konyv

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*