Kezdőlap » könyvajánló » GABRIEL MESTA: STARCRAFT- A TEREMTŐK ÁRNYAI

GABRIEL MESTA: STARCRAFT- A TEREMTŐK ÁRNYAI

Kevesen tudják, hogy a PC játékok történeteiből nagyon sok könyv is készül. Mivel a PC játékoknak egyre nagyobb és nagyobb igényeket kell kielégíteniük, manapság már profi írók írják a háttér-történeteket. Ennek köszönhetően a legtöbb játék nagyon részletes és izgalmas sztorival rendelkezik.

Ilyen például a Starcraft hivatalos könyve is. Kevesen tudják, de a Starcraft Koreában nemzeti sportnak számít. 24 órás adásban közvetítik a versenyeket, és ami még nagyobb érdekesség az az, hogy hihetetlenül sok pénzt lehet vele keresni azoknak, akik a legjobbak benne.

A StarCraft könyv figurái, szereplői nevének a magyarra fordítása hagynak maguk után némi kívánnivalót, de a történet nagyon élvezetes. Három faj között váltakoznak a fejezetek. A történet elején egy Bhekar Ro nevezetű bolygón játszódik a történik, ahol Octavia testvérével azt veszi észre, hogy a földből valami egyszer csak kiemelkedett. Larsot elnyeli ez az ismeretlen “valami” és egy jelsugarat juttat el az űrbe. A zerg faj királynője a jelet érzékelte, aki elindítja népét a Bhekar Ro-ra, hogy megszerezzék ezt a ismeretlen tárgyat. Ez pedig háborúra vezet. Nemsokára megérkeznek a protossok harcosai is, így a káosz teljesen eluralkodik. Egy galaktikus háború szemtanúi lehetünk.

Maga a könyv azoknak is nagyon érdekes lehet, akik nem ismerik magát a játékot, viszont azoknak még nagyobb élményt nyújthat, akik ismerik vagy nap, mint nap játszanak is vele. Érdemes elolvasni azoknak, akik játszanak, hiszen könnyebben megértik a fajok harci stílusukat, egységeiket és a háború okát is.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*