Kezdőlap » könyvajánló » Esztelen, egy izgalmas romantikus történet S.C. Stephens tollából

Esztelen, egy izgalmas romantikus történet S.C. Stephens tollából

Esztelen címet adta legújabb könyvének S. C. Stephens amerikai írónő. A történet egy szerelmi háromszög köré épül, mely sok váratlan fordulattal izgalomban tartja az olvasót.
Kiera és Danny már régóta boldog párkapcsolatban élnek, amikor a fiú új munkalehetőséget kap egy másik városban. Együtt költöznek Seattle-be, ahol Danny megkezdi új munkáját, Kiera pedig beiratkozik az ottani egyetemre. Danny egykori barátjánál, Kellan-nál laknak albérletben. Kellan egy helyi rockbanda frontembere, aki kicsapongó életet él, minden nap más lánnyal bújik ágyba és az együttesén kívül, más nem is érdekli. Kiera állást kap abban a helyi bárban, ahol Kellan bandája, a P.fejek tartja koncertjeit. Összebarátkoznak, azonban ennél több nem történik közöttük. A lány barátja, Danny megbízást kap egy másik városban, ezért el kell utaznia.

Kiera nagyon egyedül érzi magát, ezért sok időt tölt Kellan-nel. Amikor Danny bejelenti, hogy még sokáig nem fog hazatérni egy újabb megbízás miatt, Kiera nagyon kiakad és Kellan karjaiba veti magát. Innentől kezdve nincs megállás, mivel mindketten vonzódnak egymáshoz. Danny azonban váratlanul hazatér, mert megijed hogy ha elvállalja az újabb megbízást, akkor elveszíti a lányt. Kiera és Kellan titokban tartják alkalmi románcukat, azonban nehezen tudják távol tartani magukat egymástól.

Kiera őrlődik a két férfi között és nem tud dönteni. A szerelmi háromszög alakulása izgalomban tartja az olvasót, aki szintén arra vár, hogy döntsön már végre Kiera.
Az írónő egy frappáns, de happy end jellegű befejezéssel zárja művét, azonban nem hagyja ennyiben az olvasó érdeklődését, Kiera és Kellan szerelméért még újabb két könyvön keresztül izgulhatunk.

Alternatív címek:

  • féktelen pdf

  • romantikus könyvek pdf letöltés

  • esztelen pdf

  • romantikus könyvek letöltése

  • s c stephens féktelen pdf

  • féktelen pdf letöltés ingyen

  • romantikus könyv letöltés ingyen

  • esztelen pdf letöltés

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*