Kezdőlap » könyvajánló » Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz

Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz

Varázslatos világ a cirkuszok világa, gyermekeket és felnőtteket egyaránt elbűvölő mesebeli hely. Az éjszakai cirkusz azonban más: fekete-fehér sátrakban és a közöttük tekergő szűk kis utcákban varázslat és a szemfényvesztés páratlan élménye vár a látogatókra. A háttérben azonban élet-halál harca zajlik két mágustanonc között, akiket kisgyermekkoruktól fogva erre a küzdelemre készítettek fel. Mágikus erejükkel létrehozott páratlan varázslatokkal lenyűgözik egymást, így a küzdelem hevében fokozatosan egymásba szeret a két fiatal…

A két szálon futó történet során két különleges és tehetséges fiatal életébe nyerhetünk betekintést, akik mestereik pártfogoló kezeit közt elképesztő tudásra tesznek szert. A cirkuszi társulat és barátaik segítségével titkos és rejtélyes mutatványok sorát alkotják meg, amelynek sokáig egyetlen célja legyőzni a másikat. Azonban az idő múlásával a varázslatok összefonódnak és egy monumentális közös igézetté válik.

Erin Morgenstern felülmúlhatatlan mesevilágot teremtett, amelyben a szerelem és a misztikus cirkuszi világ rejtelmei keverednek egymással. A gyönyörű és igényesen kivitelezett kötet olvasása során egy nem túl távoli múltba csöppenve érezhetjük magunkat, amely minden mágia és varázslat ellenére az utolsó percig valóságosnak tűnik. A mesterien kidolgozott karakterek szinte közeli ismerősökké válnak az olvasás során, míg a fejezetek közé ékelt rövid leírások a cirkuszi élet szakavatott ismerőjévé teszik az olvasót. Kiváló olvasmány fiatalok és felnőttek számára egyaránt, aminek a végére érve csak azt bánjuk, hogy ez a szerző egyetlen eddig megjelent kötete.

Alternatív címek:

  • romantikus könyvek pdf

  • éjszakai cirkusz pdf

  • ifjusagi konyvek pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. Nagyon jó

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*