Kezdőlap » könyvajánló » Dr. Csernus Imre: A nő

Dr. Csernus Imre: A nő

Rengeteg olyan könyvvel találkozhatunk, amely azt kísérli meg bemutatni, hogy milyen is igazából egy talpig-vérig nő, kit nevezhetünk annak vagy éppen, mik azok az erények, amelyek azzá teszik az embert.

Dr. Csernus Imre, a maga sajátos stílusában megírta a nagy sikernek örvendő A nő című könyvét. Ebben a műben beszél azokról a problémákról, amelyek a nők nagy többségét érinti. Példákkal és saját munkája során szerzett tapasztalatokkal érzékeltetve különböző helyzeteket, jól érezteti az olvasóval a problémák mivoltát. Azonban – mint ahogy azt többször is leírja – nem ad az olvasónak konkrét megoldást a helyzetek feloldására, hanem a könyvvel az a célja, hogy elgondolkodtassa azt, aki a kezébe veszi. Az olvasónak saját életét végiggondolva kell rájönnie a megoldásra.

Ami még érdekesebbé teszi a könyvet, hogy esetenként saját életéből is hoz fel példákat, amely által egy kis betekintést nyerhet az olvasó az Ő életébe is. Ez személyesebbé teszi az egész írást.

Sajátos stílusban íródott, ami abban is megnyilvánul, hogy viszonylag gyakran használ trágár kifejezéseket, azért, hogy a megfelelő hatást elérje. Ahogy írta is a könyvében, ezeket nem sértésként teszi, hanem mert tudja, hogy ha nyomatékosan, esetenként túlzottan erős kifejezéseket használ, nagyobb esélye van annak, hogy a könyvekben nem hétköznapi kifejezések kizökkentik és legalább egy pillanatra elgondolkodtatják az olvasót.
Minden téma után egy illusztrációval, mintegy összefoglalva a leírtakat lezárja a témát.

Ezt a könyvet nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, mert nem csak egy nemhez íródott, hanem a férfiaknak is útmutatást ad bizonyos helyzetek megoldásához.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*