Kezdőlap » könyvajánló » Dan Brown: Inferno

Dan Brown: Inferno

Dan Brown ebben a regényében tovább görgeti Robert Langdonnak, a Harward szimbólumkutatójának kalandjait.
A korábban már kissé klisésedett Brown-i eszközökhöz képest, amely a „titok-kutató-kutatás-megfejtés” vonalat jelenti, egy egészen új megközelítéssel, egy teljesen új problémát boncolva vezeti végig az olvasót a könyv sokszorosan csavart történetén.
Különösen újszerű elem, hogy a főszereplő amnéziás, és az olvasó vele együtt próbálja végiggörgetni a történetet megelőző két nap, valamint a jelen eseményeit.
A megközelítés és fonalvezetés váratlanságához az alap probléma felvetése adja meg azt a többletet, amely révén valóban letehetetlenné válik a regény.
Langdon egy titokzatos őrült tudós rejtjeleit próbálja megfejteni, aki pokolbéli és Dantei szimbólumokkal idézetekkel teletűzdelt rejtvénye sötét és félelmetes veszélyt takargat. A globális túlnépesedés, mint az egyik legjelentősebb össztársadalmi probléma köré fonódik az eddigi talán legsötétebb műve Brown-nak, aki az eddig megszokott alapossággal mutatja be a problémát, járja körül társadalmi, tudományos oldalról és a maga félelmetes valóságában írja le azt.
A témaválasztás révén a kalandos történetfűzés több olyan új tartalmat kezd el hordozni, ami miatt képtelen letenni a könyvet az olvasó, illetőleg a regény kiolvasása után napokig, hetekig ott motoszkál a fejében a téma.
Különösen érdekes az, hogy talán ez az első olyan műve az írónak, ahol Langdonon kívül senki sem az aminek látszik és a történet vezetése során újra és újra megzavarja az olvasóban kialakuló képet, ami révén különös lüktető, vibráló alapzengése lesz regénynek, amely a sötét hangulattal párosítva dantei magaslatokba repíti el a könyvszerető embert.

Alternatív címek:

  • dan brown inferno pdf

  • dan brown inferno pdf magyar

  • inferno pdf

  • dan brown inferno letöltés

  • dan brown inferno magyar

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. Még csak pár oldalt olvastam, de már nagyon tetszik.

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*