Kezdőlap » könyvajánló » CHRISTOPHER PAOLINI: ERAGON

CHRISTOPHER PAOLINI: ERAGON

Eragon egy árva fiú, aki egy nap egy különleges követ talál. Nem tudja akkor még, hogy ez a kő valójában egy tojás és egy sárkányt rejt, aki a gazdájának választja ki őt. A sárkány hamarosan kikel, Eragon pedig megtartja. A Saphira a sárkány azonban egyre nagyobb lesz,a hogy telnek a napok és egyre nehezebb megoldani, hogy titokban maradjon. Az emberek ugyanis úgy tudják, hogy a sárkányok már kipusztultak. Eragon képes a sárkánnyal beszélgetni telepítikusan. Elkezdi megtanulni a mágia használatát, illetve a kardvívást is. Megtanulja az ősi nyelvet, amin nem lehet hazudni.

Eragonnal együtt felfedezhetjük, hogy milyen sárkányháton repülni, harcolni és milyen veszélyes a mágia. A háromrészes történet hasonló a Harry Pottere vagy a Gyűrűk Ura trilógiára, viszont más stílusú. A könyvet egy 19 éves fiatalember írta, így tudja hogy mi az ami a fiataloknak kell.Fantasztikus utazásunk első részében megismerhetjük Eragont, ennek a különös világnak a történetét, a sárkányok és a Sárkánylovasok múltját, a törpék világát, valamint Bromot A könyv egyébként megelőzte a listákon a Harry Potter-t és rengeteg díjat zsebelt már be. Film is készült belőle, amelynek egy részét Magyarországon vették fel, emellett számítógépes PC játékot is adtak már ki a nagy sikerű könyv mintájára.

Mindenképpen nagyon érdemes elolvasni, hiszen azoknak is kellemes élvezetet nyújt, akik egyébként nem rajonganak annyira a fantasy világáért. Érdekesség még, hogy Paolini nem járt iskolába, ehelyett otthon tanult meg írni és olvasni a szülei által.

Alternatív címek:

  • eragon 4 pdf

  • eragon pdf

  • eragon 4 könyv letöltés pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*