Kezdőlap » könyvajánló » Cassandra Clare: Üvegváros

Cassandra Clare: Üvegváros

A Végzet Ereklyéi sorozat harmadik része, az Üvegváros még több izgalmat tartogat az arra kíváncsiaknak.

Lassan elérkezik az idő, mikor is Claryék szembekerülnek Valentine-nal és démonhadseregével. Azonban a Klávéban koránt sincs egység. Az Árnyvadászok és az Alvilágiak között egyre nagyobb a feszültség, amelyet Simon Lewis, a Napjáró bebörtönzése is fokoz.

Clary önhibáján kívül, Jace jóvoltából lemarad az Alicantébe nyitott Portálról, de nem is lenne önmaga, ha ebbe belenyugodna. Különleges képességét használva készít magának egy saját Portált, amibe felelőtlenül bele is lép. Természetesen ez a kismagánakciója rosszul sül el: kevés híján belefullad egy tóba, csak az utánaugró Luciannak köszönheti az életét.

Ráadásul a tó mágikus tulajdonságai miatt még meg is betegszik, és ha nem kap segítséget, megőrül. Ezzel önmagában nem is lenne gond, de segítséget csak Üvegvárosban kaphat. Igen ám, de Luke oda nem teheti be a lábát.

Többek között ez az ok, amiért Simont börtönbe vetik. Alvilági ugyanis csak engedéllyel teheti be a lábát Alicantéba, ami Simonnak, akit magatehetetlenül hurcoltak át a Portálon, nem volt. Ráadásul a tény, miszerint Napjáró, a Tanácsnak gyanakvásra ad okot. Úgy hiszik, Valentine-tól kapta ezt a képességét, cserébe azért, hogy neki kémkedik.

A dolgok összekuszálódnak, az idő egyre fogy, és Clary-ék még mindig nem tudják, mit tervez Valentine, ahogy a végcélját sem sejtik. Fogalmuk sincs, miért kell neki a Kehely és a Kard, valamint miért akarja megtalálni a harmadik szent tárgyat, a Tükröt. Azt azonban gyanítják, hogy Valentine terve nekik nem sok jót jelent.

Clary-re vár a feladat, hogy meggyógyítsa édesanyját, valamint a feladat, hogy összekovácsolja az Árnyvadászokat és az Alvilágiakat, megerősítve és újraírva ezzel a Szövetséget.

Vajon sikerül majd neki, vagy kifut az időből? A regényből minden kiderül…

Alternatív címek:

  • üvegváros pdf

  • cassandra clare uvegvaros pdf

  • cassandra clare üvegváros pdf letöltés

  • üvegváros könyv pdf letöltés

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*