Kezdőlap » könyvajánló » Cassandra Clare: Hamuváros

Cassandra Clare: Hamuváros

A Hamuváros, Cassandra Clare Végzet Ereklyéi könyvsorozatának második része, ugyanolyan lebilincselő és magával ragadó olvasmány, mint az első kötet.

Clary élete nemrég fenekestől felfordult, és most próbál beleszokni ebbe az új helyzetbe. Az, hogy Ő, és édesanyja árnyvadászok, valamint az, hogy Valentine az apja, közel sem érinti olyan mélyen, minthogy Jace a bátyja. Ezzel az egyetlen mondattal apja összezúzta bimbózó szerelmüket és a lány szívét is.
Azonban nem ez az egyetlen dolog, amivel Clarynek foglalkoznia kell.

Bár Valentine Morgernstern elmenekült, de nem ülhetnek ölbe tett kézzel, hiszen nála van a Végzet Kelyhe. Mindannyian jól tudják, minél előbb meg kell találniuk, és vissza kell szerezniük, mielőtt még túl késő lenne. Ha a férfi sereget toboroz, nehéz lesz vele szembeszállni.

A Klávé viszont semmi látványos eredménnyel nem szolgál, a Tanácsban csupán naphosszat tanakodnak, és már lassan Valentine visszatérését is kétségbe vonják. Egyetlen intézkedésük Jace Wayland megfigyelés alá helyezése, méghozzá a rettegett Inkvizítor által, aki ráadásul gyűlöli Valentine-t, és emiatt Jace-t is.

Eközben kedvenc főgonoszunk sem tétlenkedik: alvilági gyerekeket gyilkol, és lecsapolja a vérüket, ezzel párhuzamosan pedig fiát győzködi, álljon mellé.

Jace nem tudja, kihez legyen hűséges, Clary iszonyúan félti, de most Simonért is aggódnia kell, a fiú ugyanis visszatért a Dumort hotelbe. Ha mindez nem lenne elég, a Tündérek Királynője is bolondot csinál belőle, meg kell találnia édesanyja betegségének ellenszerét, és ismét szembe kell néznie apjával.

Aki belevág ebbe a könyvbe, rengeteg izgalomra, vicces szituációkra és szívszorító pillanatokra számíthat.

Alternatív címek:

  • hamuváros pdf

  • cassandra clare hamuváros pdf

  • a végzet ereklyéi hamuváros pdf

  • hamuváros pdf letöltés

  • cassandra clare hamuváros pdf letöltés

  • hamuváros letöltés

  • végzet ereklyéi hamuváros pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*