Kezdőlap » könyvajánló » Bogenfürst Gabriella – Változó érzés

Bogenfürst Gabriella – Változó érzés

Az érzések, melyek oly megfoghatatlanok, keveregnek benned és körülötted, mint egy színes forgatag, s ebből a kavarodásból egy-egy utat tör magának a felszínre, hogy érezd őt, hogy megéld, ám erre az ember képtelen. Az embernek nevek kellenek, hogy megértsen és megfoghasson valamit. Azt hiszed, ha nevet adsz az érzéseidnek, akkor végre megérted mit is jelent az öröm, amely felszabadít, a gyász, amely elszomorít, a szerelem, mely elvarázsol és elbódít, vagy éppen a félelem és a kétkedés, mely végül a józan gondolkodáshoz segít.
De vajon valóban ennyi?

Elég nevet adnod valaminek és az megfoghatóvá és felfoghatóvá válik. Vagy minden név, minden szó, minden jelző mögött ott rejtőzik az a sejtelmes köd, a megfoghatatlan talány, mely olyan távolivá és mégis közelivé, mely érthetővé és mégis érthetetlenné teszi érzéseinket. Itt az idő, hogy felfedezd azt, amiről eddig úgy hitted, ismered!

A költő illusztrált kötetében olyan verseket olvashatsz, melyek leírnak, és kicsit közelebb hoznak egy-egy hétköznapi érzést, vagy épp érzelmet, melyről talán azt hitted, hogy minden árnyalatát ismered már. Hogy tudod mit jelent örülni vagy gyászolni. Most megismerkedhetsz egy új perspektívával mely talán benned is új utakat nyit meg. Az illusztrációk, melyeket minden vers mellett láthatsz, még inkább hozzásegíthet ahhoz hogy a sorok és képek mögé látva átéld az érzések hatalmát, valamint egyes érzelmek feldolgozhatóbbá, elfogadhatóbbá válhatnak számodra, így megkönnyítve a tovább haladást az életben.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*