Kezdőlap » könyvajánló » Bear Grylls könyvek

Bear Grylls könyvek

Nagyon szeretek olvasni, és örülök, hogy sok könyv úgy jelenik meg, hogy előtte lehet róla hallani, látni filmet, ismertetőt. Egyik ilyen kedvencem Bear Grylls egy angol fiatalember. A Discovery Chanel tv csatornán lehetett sokat látni, hogy különböző területen, és élethelyzetben hogy lehet életben maradni a veszélyes környezetben. Hogy lehet éjjel túlélni a veszélyes helyzeteket, hiszen köztudott, hogy a szabad területeken főként éjszaka vadásznak a különböző állatok, hüllők.

Nagyon hasznos a film és a könyv is, hiszen kiváló stílusban írta. Ha az ember csak olvassa a könyvet, és filmen nem látta, akkor is olyan érzése van, mintha ott lenne az ép aktuális helyszínen, és minden elbeszélést teljesen átlehet élni. Bár nem tudom, hogy egy hétköznapi ember azért csak a filmben látott, vagy a könyvben olvasott tanácsok közül melyiket tudná a saját hasznára fordítani éles helyzetben, de igazából a könyv inkább a kikapcsolódásra szolgál. És szerencsére az emberek többsége azért ilyen helyzetekbe nem is kerül. De akár történhet bárkivel furcsa dolog akár egy hétvégi kirándulás kapcsán is. Nem árt tudni, hogy milyen elsősegély-ellátási lehetőségek vannak egyszerűbb eseteknél is, hogy mire odaér a segítség, addigra olyan állapotba tegyük magunkat, vagy akit kisebb baleset ér, hogy a gyógyulást segítse a közbelépésünk.

Bear Grylls több könyvet kiadott, és mindegyik könyv nagyon tanulságos is elsősorban, de szórakoztató is, és nagyon nehéz letenni, ha belekezdünk az olvasásába. Aki szereti a természetet, és a veszélyes extrém helyzeteket, azoknak mindenképp ajánlom, hogy olvassa ezeket a történeteket.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*