Kezdőlap » könyvajánló » Anita Bean – Modern Sporttáplálkozás

Anita Bean – Modern Sporttáplálkozás

A cím talán néhányakat megijeszthet – de itt nem egy tudományos, csak élsportolóknak szánt könyvvel állunk szemben. Valójában ez a könyv inkább a hétköznapi embereket célozza meg, akik szeretnének többet megtudni testükről és arról, hogy mit tehetnek az egészségük és a jó kondíciójuk érdekében a konyhában. Ha fogyókúrát tervezünk, vagy sportosabb alakról álmodozunk, akkor mindenképpen érdemes a kezünkbe venni a könyvet, hiszen fontos, hogy jól informáltak legyünk a témában, é az írónő azzá tesz.
Nem nagyon van olyan téma, amit ne érintene Anita Bean.

Fejezeteiben megismertet testünk működésével; megtudhatjuk, hogyan égethetünk zsírt, mennyi fehérjére van szükségünk, hogyan számolhatjuk ki, hogy mennyi kalória kell. Meg kell említeni, hogy külön fejezetet szentel a vegetáriánus táplálkozás híveinek. Segít eligazodni a táplálék kiegészítők világában, mintaétrendekkel és receptekkel szolgál.

Szó esik a táplálkozással kapcsolatos betegségekről (anorexia, bulimia), hiánybetegségekről (vashiány), az antioxidánsokról, sportitalokról. Tanácsokat ad, ha nincs időnk főzni vagy nyugodtan étkezni. Fogja a kezünket és irányít a táplálkozás útvesztőjében.
Abszolút érthetően és világosan fogalmaz. Kutatási eredményeket hoz fel, hogy bizonyítsa állításait. Könnyed, tartalmas és rendkívül hasznos.

Ha átrágjuk magunkat a több mint kétszáz oldalon, onnantól kezdve már meg lesz minden tudásunk ahhoz, hogy javítsunk a sportteljesítményünkön, zsírt égessünk és magabiztosan segíthessünk még „tudatlan” sorstársainkon.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*