Kezdőlap » könyvajánló » Anita Bean –Erősítő edzés

Anita Bean –Erősítő edzés

Alapmű, mindazoknak, akik izmot akarnak építeni és zsírt égetni! A Modern sporttáplálkozás írója, Anita Bean ebben a könyvében a testedzésre fókuszál. Az írónő korábbi testépítő, Nagy-Britannia egyik legismertebb táplálkozási szakembere.

Az alapok megismertetésével kezd. Testalkatokkal ismertet meg, izmokat hozza közelebb, megismertet az egyes edzésmódszerekkel. Edzésterv mintákkal teszi szemléletesebbé az oldalakat. Majd következnek az egyes testrészek. Külön foglalkozik mindegyik izomcsoporttal. Megismerteti velünk testünk felépítését és a gyakorlatokat. Fotókkal illusztrál és teszi könnyebben érhetővé a leírtakat. Segít megoldani konkrét problémákat, például tanácsot ad, hogy mit kell tennünk abban az esetben, ha lapos a fenekünk, vékony a lábunk.

Szó esik a nyújtás fontosságáról és arról, hogy ezt hogyan kell csinálni. Szó esik még a táplálék kiegészítőkről, tömegnövelésről, szálkásításról. A könyv végén pedig mintaétrendeket is találunk.
Pont annyi, amennyinek lennie kell – foglalhatjuk össze a könyvet lapozgatva. Érthető és világos. Informatív és hasznos. Hasznos mindazoknak, akik konditeremben, vagy akár otthon szeretnének neki állni az edzésnek és hasznos azoknak is, akik már edzenek, de nem jönnek az eredmények.

A Modern sporttáplálkozás és az Erősítő edzés mellett, Anita Bean két másik könyve is hasznunkra lehet. Külön íródott egy, ami a Streching címet kapta, és meg kell említeni még a Szülés után is fitten-t.
Anita Bean nagyon jó abban, hogy gyarapítsa ismereteinket, és ha az edzéshez kell segítség az Erősítő edzés hű társunk lesz.

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*