Kezdőlap » könyvajánló » Ambrusné Dr. Alady Márta, Dr. Árva János, Dr. Nagy P. Sándor: Forgácsoló eljárások

Ambrusné Dr. Alady Márta, Dr. Árva János, Dr. Nagy P. Sándor: Forgácsoló eljárások

A Műszaki Könyvkiadó Kft. jelentette meg ezt a könyvet, mint tankönyv. Valójában nem csak iskolásoknak való szakirodalom ez, mivel tartalma nélkülözhetetlen valamennyi forgácsolással foglalkozó vállalkozás, vagy egyéni vállalkozó számára.

Természetesen az iskolát frissen végzett szakmunkásoknak is egy remek kapaszkodó az első években, amikor munkába állnak valahol. Nem beszélve azokról a fiatalokról, akik a megszerzett bizonyítványukkal útra kelnek az európai munkaerőpiacra. Ha kissé hiányos az idegen nyelvismeretük, akkor ez a könyv segíthet a probléma megoldásában, csak forgatni kell munka után egy kicsit. Ezt úgy hívják, önképzés.

Tartalmát tekintve, a forgácsolási alapfogalmak témakört dolgozza fel először olyan részletességgel, hogy azzal már elég jól el tud boldogulni mindenki, akinek az iskolai képzés kevés lett volna. Továbbiakban valamennyi forgácsolási eljárást kellő részletességgel dolgozza fel a szerző közérthető stílusban. Ha valaki rendelkezik egy bizonyos alapképzéssel, annak az ismeretek felelevenítésében, újra értelmezésében nagy segítség ez a könyv.

A finomfelületi megmunkálások témakörben, a szabályos él geometriájú szerszámmal végzett megmunkálás, mint finomesztergálás, finomfúrás, finommarás, a szabálytalan él geometriájú szerszámmal végzett megmunkálások is bemutatásra kerülnek. Finomköszörülés, dörzsköszörülés, szuperfiniselés, tükrösítés.

Az egyéb anyagszétválasztó eljárásoknál, mint például a szikraforgácsolás, vagy megmunkálás lézerrel, plazmával, a megmunkálások alkalmazási területét, a szerszámát és technológiáját ismerteti lényegre törően.

A könyv tartalmi része mellett a mellékelt fényképek, képek, grafikák jól segítik a megértést. Fényes, időtálló borítóval készült, így a kényesebb, szennyezett munkahelyen is tárolható, kézbe vehető.

Alternatív címek:

  • letoltheto tankonyvek

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*