Kezdőlap » könyvajánló » Alice csodaországban egy kicsit másképpen

Alice csodaországban egy kicsit másképpen

Az angol nyelv elsajátítása nem egyszerű feladat, legalábbis nem mindenki számára. Nagyon sok tankönyv létezik, amelyek sokat tudnak segíteni, de azt legfeljebb a régi jól bevált magolás alapján. Amennyiben már rendelkezünk minimális ( alap ) tudással és szeretünk olvasni is , akkor az Oxford kiadó által kiadott bookworms könyvek lehetnek kedvenc olvasmányaink. Ezek a könyvek 1-6 szinten kaphatóak különböző mennyiségű új szókincset használva. Ezek könnyített olvasmányok. Közülük csak egy az Alice’s adventures in wonderland ( Alice kalandjai csodaországban ) ez a könyv 2. szintű és 700 új szót használ javarészt a könyv jellegéből mellékneveket .

Nem számít hosszú könyvnek , mivel 63 oldal összesen, mégis kedves és szórakoztató még azoknak is akik nem szeretnek olvasni, de talán még azoknak a gyermekeknek is érdekes, akiknek kötelező lenne a nyelvtanulás , de valahogy nincs kedvük hozzá. Első olvasásra is vicces kis történet, de az eredeti meséhez csak részben hasonlít. Ez nem is baj, hiszen hosszabb történet több új szóval is jár. Ebben a könyvben nincsenek kiemelve az új szavak így aki szótárazni szeret azok csak a számukra ismeretlen szóösszetételeket illetve szavakat tudják kiírni tetszőlegesen.

A könyv grafikája ceruzarajz, de még így is segítik a gyermekek fantáziáját beindítani. Talán ki is színezheti a gyerkőc ha úgy jobban tetszik neki. A könyv nem kerül sokba hozzávetőlegesen 500-1000 Ft környékén lehet hozzájutni attól függően , hogy új vagy esetleg használt példányt vásárolunk. Kalandra fel és vajon hová tűnt az a nagy fehér nyuszi a történet elején ?

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*