Kezdőlap » könyvajánló » Alex Flinn – Beastly

Alex Flinn – Beastly

Talán mindenki ismeri a Szépség és a Szörnyeteg című klasszikus gyermekmesét, amiről mindannyian azt hisszük gyermekként, hogy ez csak mese. De mi van, ha mégsem, mi van, ha a mese megelevenedik és megtörténik a valóságban?

Kyle Kingsbury egy középiskolás menő fiú. Aki egy méreg drága magániskolába jár, mert apja megengedheti magának. Édesanyja már nem él, apját pedig lefoglalja a munkája, hogy még gazdagabb és befolyásosabb lehessen. Fia szeretetét is pénzen próbálja megvenni. Ennek következtében azonban Kyle beképzelté, gőgössé válik. Úgy gondolja a pénz minden és csak az ér valamit, akinek sok van belőle, sőt akinek sok pénze van az bármit meg is tehet azokkal, akiknek nincs annyi, mint neki.

A történet egy New York Cityben lévő magániskolában kezdődik, ahol Kyle egy iskolabál alkalmával megalázza egyik osztálytársát, aki nem saját pénzből, hanem ösztöndíjjal tanulhat az iskolában. A lány azonban ezt nem hagyja annyiban, megátkozza a fiút, minek hatására Kyle az éjszaka során szörnyeteggé válik. No nem farkassá vagy medvévé, vagy épp tömeggyilkos szörnyeteggé, hanem egy tetőtől talpig szőrös, agyarokkal és hatalmas karmokkal rendelkező szörnyé. Mikor tudatosul benne mi is történik vele, könyörögni kezd a boszorkánynak, hogy fordítsa vissza az átkot az azonban erre nem hajlandó addig, míg Kyle meg nem tanulja a leckét. Erre pedig két évet ad a fiúnak, ha két éven belül megtalálja azt a lányt, aki képes akár ilyen külsővel is szeretni, és a lány az igaz szerelem csókjával megcsókolja, akkor az átok megtörik, ám ha nem örökké szörnyeteg marad.
Vajon sikerül Kyle megtörni ezt a szörnyű átkot?

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*