Kezdőlap » könyvajánló » Alex Ferguson (önéletrajz)

Alex Ferguson (önéletrajz)

Nem meglepő, hogy a világ egyik legeredményesebb és leghíresebb menedzsere önéletrajzi könyv megírásába fogott. Vannak sztorik a tollában – ebben biztosak lehetünk.
1986-tól irányította a Manchester United csapatát, egészen 2013-as visszavonulásáig, amikor is bajnoki címmel köszönt el a rajongóktól. Tizenhárom angol bajnoki cím és két Bajnokok Ligája győzelem kapcsolódik a nevéhez a számtalan egyéb megszerzett trófea mellett. Uralkodása alatt vált a klub azzá ami. A világ egyik legértékesebb klubjává a világon.
Könyvében mesél a kezdetekről, a visszavont visszavonulásáról és családjáról is. Külön fejezetet kapott néhány meghatározó manchesteri játékos (Rio Ferdinand, Roy Keane, David Beckham, Cristiano Ronaldo vagy épp Nistelrooy).

Mesél Wengerrel és Mourinho-val való viszonyáról és azokról a drámai pillanatokról, mikor a városi rivális az utolsó pillanatba happolta el előlük a bajnoki trófeát.
A korábban csatárként játszó Fergie mester visszaemlékezik a manchesteri pályafutásának fontosabb állomásaira (volt belőle bőven), a botrányokra és konfliktusokra és a legendás győzelmekre.

Manchester United szurkolóknak kötelező olvasmány, még ha az igazi fanatikusoknak nem is tartalmaz sok újdonságot, de mégis Sir Alex szavai köszönnek vissza a lapokon. A könyvben találunk színes fotókat és az utolsó oldalakon pedig statisztikákat, bajnoki tabellák hadát.
Egy hihetetlen pályafutás majd négyszáz oldalba sűrítve, de elolvasva az, az érzése az embernek, hogy nincs elég lap ahhoz, hogy mindent bele lehessen tömöríteni.

Alternatív címek:

  • Alex Ferguson-Önéletrajz pdf

  • önéletrajzi könyvek pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Egy hozzászólás

  1. Ez valakinek megvan pdf-ben?

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*