Kezdőlap » könyvajánló » A. J. Christian – A nőkkel csak a baj van?

A. J. Christian – A nőkkel csak a baj van?

Hazánk egyik legnépszerűbb spirituális írójának újabb kötete 2009. októberében jelent meg. A szerzőtől megszokott egyenes stílus, humor és őszinteség jellemző rá. Elsősorban a férfiaknak íródott, de a hölgyek is sokat tanulhatnak belőle. Az Uraknak egy térkép, a nőknek tükör, amely néha megrázó őszinteséggel rázza fel az olvasót. Elénk tárja, hogy miért csúsznak félre a párkapcsolatok, miért érnek véget az esetek többségében sárdobálással a házasságok, és miért tartják sokan a felnőtt emberek közül a világ legnehezebb feladatának a párkapcsolatok felépítését és működtetését. A választ természetesen mindkét félben kereshetjük, de ebben a kötetben a szebbik nem szemszögéből vizsgálhatjuk a dolgokat.
A könyv egy tanulságos utazás lehet mindkét nem számára, amennyiben képesek és vágynak a valódi felismerésekre, és hajlandóak szembesülni az igazsággal.
Az író részletesen mesél a nőket érő hatásokról, a nőiesség fogalmáról. Szinte minden fejezetben találhatunk az adott témához kapcsolódóan valamilyen vicces szösszenetet.
Részletesen ír a hölgyek mániáiról, és hogy ezeket a férfiaknak hogyan érdemes kezelni. Beszél magáról a párkapcsolatról, annak kialakulásáról, fenntartásáról, okairól, lépéseiről. Szóba kerülnek a nők félelmei, kényszerességei.
Mindent összevetve egy tényleg részletes útmutatást kaphat az olvasó, kellemes, humoros stílusban, több oldalról megközelítve. A szerző szavaival élve: ” Ez a könyv csak akkor fog a hasznodra válni, ha képes leszel nem elfogadni vagy megtagadni a benne foglaltakat, csak használni őket ítélkezés és okoskodás nélkül. “

Alternatív címek:

  • a nőkkel csak a baj van pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*