Kezdőlap » könyvajánló » A. J. Christian – A férfiakkal csak a baj van?!

A. J. Christian – A férfiakkal csak a baj van?!

2014. szeptember 16.-án jelenik meg A.J. Christian legújabb könyve – mintegy tükörképeként vagy válaszként a nagy sikert aratott A nőkkel csak a baj van? című kötetre. A nők után most a férfiak kerülnek górcső alá – a szerző sajátos, humoros és néha bántóan őszinte stílusában.
A könyv egy ösvény, amely a férfilélek jobb megismeréséhez vezet.

Ezért elsősorban a nőknek íródott, hogy jobban élvezhessék a párkapcsolatukat a szenvedés helyett és valóban megismerhessék az erősebbik nemet. A könyvben válaszokat találhatnak arra, általában miért csúsznak félre a kapcsolatok, miért ér véget sárdobálással a legtöbb házasság és miért olyan nehéz dolog egy boldog párkapcsolat létrehozása és fenntartása. Természetesen mindkét fél felelős érte de ebben a kötetben a férfiak nézőpontja kerül előtérbe.

Persze nem csak a hölgyek olvashatják, hanem azok a férfiak is, akik képesek szembenézni a a valósággal. Ez fájdalmas is lehet, de ha valaki képes a sorok között olvasni, olyan felismerések birtokába juthat, amelyek megkönnyíthetik számukra is az együttélést a szebbik nem képviselőivel, akikkel boldogabb és teljesebb életet élhetnek.
Sokan várják már A.J. Christian legújabb könyvét. Napjaink egyik legismertebb és legkedveltebb spirituális szerzője néhány éve adós ezzel a műremekkel, hiszen mióta a nőkről szóló kötet megjelent, rengetegen érdeklődnek a folytatás iránt.

Valószínűleg nem fognak csalódni azok az érdeklődők, akik a szerző előző könyveit olvasták, hiszen ezúttal is számíthatnak Christian sajátos humorára, őszinte, egyenes stílusára. Mire a könyv végére ér az olvasó, biztosan tud majd válaszolni a kérdésre, miszerint: A férfiakkal csak a baj van?!

Alternatív címek:

  • a férfiakkal csak a baj van pdf

  • a j christian a férfiakkal csak a baj van pdf

CSAK KLUBTAGOKNAK!

Ez a tartalom csak klubtagoknak elérhető! Szeretnél te is klubtag lenni ingyenesen?

Tagként hozzáférhetsz:LETÖLTÉSEKHEZ, E-BOOK-okhoz, PDF-ekhez, TORRENTEKHEZ

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*